Hozzvalk: 15 dkg stmargarin, 15 dkg porcukor, 1 adag kv, 1 csomag vanlis cukor, 2 kanl liszt, 1 csomag csokolds vagy puncs z pudingpor (a csokolds pudinghoz 2 kanl kaka, a puncsoshoz 1/2 dl rum vagy rumaroma), 3 dl tej, 1 nagy csomag Albert keksz; a dsztshez: kkuszreszelk
Elkszts:
A vajat, a porcukrot, a kvt sszemelegtjk. A vanlis cukrot, a lisztet, a pudingport, a kakat vagy rumot a tejjel simra keverjk, a kvs masszhoz ntjk s felfzzk. Amikor felftt, a tzrl lehzzuk, a kekszeket egyesvel megkenjk a masszval, s egymshoz ragasztjuk. A kekszrudat a pudingos masszval kvlrl is megkenjk, s kkuszreszelkkel bevonjuk. Htben dermedni hagyjuk, majd ferdn felszeleteljk.
(Ha kakas Albert kekszet vesznk, vanlis vagy puncs z pudingporbl kszthetjk el a krmet, s mg 1 csomag vanlis cukrot is adhatunk hozz.)