Hozzávalók: 1 doboz Mascarpone (nagy), 6 db háztartási keksz, 25 g vaj, 1 kávéskanál fahéj, 1 evőkanál méz, fél doboz tejföl, fél citrom leve, 1 citrom reszelt héja, 2 teáskanál vaníliás cukor
Elkészítés: A kekszet porrá turmixoljuk, olyan kistálkába öntjük, amiben majd a tortát tálaljuk. A vajat megolvasszuk, a kekszporhoz adjuk és belekeverjük a mézet és a fahéjat. Gyorsan összedolgozzuk és egy kanállal egyenletesen lenyomkodjuk a tálkára. A mascarponét összekeverjük a tejföllel, a citromlével, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A krémsajtkeveréket a kekszalapra öntjük és 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük. (1-2 órán belül a hűtőszekrényben szilárd lesz.) Tálalás előtt a torta tetejét friss gyümölcsökkel vagy lekvárral, gyümölcssziruppal díszítjük.